jueves, 29 de septiembre de 2011

Les meves primeres tasques com a futura mestra...


Com tota mestra d’infantil i de primària ha de presentar-se el primer dia d’escola als seus estimats alumnes, jo també començaré per fer el mateix. Em dic Eva Maria Torres Juan i tinc 17 anys(quasi 18), sí som jove, però ha arribat el moment d’emprendre els meus estudis com a “futura mestra d’infantil”.
 Aquí comença la meva història com a estudiant de mestra, comença el meu primer curs per després arribar a l’últim i definitiu. Tot això amb molta il·lusió i esperança per aconseguir que les pròximes generacions puguin tenir la millor educació possible. Una educació implantada de manera que es faci ús de les noves tecnologies, ja que els pròxims  nens i nenes creixeran amb aquestes, així com ho han fet els nens i nenes dels últims anys. Sempre d’una forma divertida i amena, que permeti aprendre al màxim i avorrir-se al mínim. Però totes aquestes idees, ja els aniré introduint a poc a poc, a mesura que avanci aquesta cursa. 
Una vegada acabats els meus estudis obligatoris i el batxillerat he decidit fer el grau d’infantil perquè simplement m’encanten els nens, però també perquè crec que tinc les qualitats suficients per ensenyar-los a aprendre el que els pertoca. A més, trobo que la resta de companys que també volen fer els mateixos estudis que jo, podem canviar el sistema educatiu de manera que no hi hagi tant de fracàs escolar i problemes que no passarien, si en algun moment de la nostra existència els haguéssim almenys intentat resoldre. Pel que fa la meva experiència en ensenyar a nens, s’ha de dir que és bastant reduïda, però en els últims 2 anys he dut a terme classes particulars durant l’estiu que han resultat ser fantàstiques i satisfactòries, sempre com he dit anteriorment amb molta il·lusió. De totes formes, encara que aquesta experiència ha set mínima, per això he emprès els estudis, per aconseguir ser una mestra amb una llarga experiència que dediqui el seu temps a l’ensenyament durant molts anys de la seva vida.

Dur-se a terme l’educació, no té fronteres. Tothom a de poder emprendre-la siguin quines siguin les circumstàncies. 

http://www.flickr.com/photos/bravabratislava/3138595023/


L-09 (interior) (vendida)

No hay comentarios:

Publicar un comentario